Despre noi

“A fost odata...ca niciodata...”

Aşa începe orice poveste…aşa a început şi povestea noastră!

Pentru orice părinte copilul reprezintă tot ceea ce are acesta mai de preţ. Si cum : „Cea mai bunã cale de a-l face pe un copil sã fie bun este sã-l faci fericit” aşa şi părinţii din povestea noastră au dorit ca fetiţa lor să beneficieze, atunci când a venit timpul, de cea mai bună grădiniţă.

Aşa că au căutat, s-au plimbat, au vizitat mai multe grădiniţe, s-au consultat cu alţi părinţi dar nu au găsit ceea ce şi-ar fi dorit… Dintr-o dată disperarea şi-a facut loc în mintea lor : Cum se poate să nu găsim o gradiniţă care să se înscrie, măcar pe aproape, în ceea ce ne-am dori şi credem că ar fi bine pentru copilul nostru?

GradinitaDisney 14.43.07
GradinitaDisney 14.43.04

Ştiau doar că pentru o dezvoltare permanentă a personalităţii , copilul lor avea nevoie de socializare, de compania altor copii iar cadrul unde toate acestea trebuiau să se întâmple trebuia să fie, deasemeni, impecabil. Acest deziderat trebuia să se împletească cu nevoia de cunoaştere a copilului, specifică vârstei , un loc unde copilul să găsească mereu un răspuns la veşnicul „de ce? ”

S-au gândit, s-au tot gândit până li s-a înfiripat o idee care a prins contur de la o zi la alta. Riscurile pe care trebuiau să şi-i le asume erau mari dar trebuiau să facă pasul…şi astfel au înfiinţat o grădiniţă ultramodernă.

Demersurile în vederea obţinerii autorizaţiilor necesare funcţionării şi a acreditării din partea Ministerului Educaţiei erau anevoioase dar efortul merita din plin: să deschidă o grădiniţă în care micuţa fetiţă putea trăi fericită alături de alţi copii ai căror. părinţi işi doreau acelaşi lucru pentru micuţii lor.

O grădiniţă care să fie desprinsă din lumea poveştilor, aşa cum ei au visat-o … şi aşa… s-a născut „GRADINIŢA DISNEY”

GRĂDINIŢA DISNEY este tarâmul de poveste în care copiii sunt formaţi, pregătiţi pentru şcoală, este oaza de linişte, voie bună, locul în care se experimentează lucruri noi. Aici preşcolarii vor descoperi că învăţarea este amuzantă, construind în acelaşi timp relaţii solide cu ceilalţi copii şi cu educatorii – partenerii dumneavoastră în educaţia lor.

GRĂDINIŢA DISNEY porneşte de la convingerea că investiţia în copiii noştri înseamnă investiţia în viitorul nostru. Avem o responsabilitate imensă pentru fiecare copil care a fost adus in viaţa noastră, de aceea ei merită tot ce este mai bun.